About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

12 thoughts on “About

  1. Szia!
    Először is gratulálok a honlap ötletéhez! Szerintem nagyon nagyon sok embernek segítesz ezzel! Nekem nincs meg az összes, de már évek óta keresgélek a neten, hogy honnan/hogyan tudnák egy teljes paklihoz hozzájutni(legalább virtuálisan). Tudnál nekem ebbe segíteni? Email címem:kriszistvan(kukac)gmail.com
    Előre is köszönöm neked!

  2. Lemaradt, hogy azért gondolom, hogy tudnál segíteni és elküldeni az összes kártyát kép formátumban, mert láttam szépen feltöltögetve ide, csak írtad, hogy pl a magyaroknál 1 hiányzik még. Meg neked könnyebb lenne egyben elküldened is:)
    Még 1x előre is köszönöm, ha felveszed velem a kapcsolatot!

  3. Szia!

    Az a baj hogy nagyon jó minőségű a szkennelés így egy kép 5 mb, elküldeni emiatt nehézkes. Letudod töltögetni őket. (sajnos egyesével.) Az utolsó magyar crok még ma felkerül.
    Üdv

  4. Sziasztok! Komoly gyűjteményem van ezekből, így ha valamire sükségetek van, biztosan tudok segíteni! Irjatok, elérhetőséget!

  5. Hello! Egy internetes játékba szeretném integrálni a lapokat, kérlek, ha tudnál egy nagyon jó minőségű (hasonló ezekhez) hátlapot feltölteni, igazán hálás lennék neked.
    Te tudsz magáról a kalandjátékról? Ha igen, próbálj beszerezni egyet s feltölteni a 90(!) kalandlapot is, táblával, szabályokkal.
    Ha van ilyen irányú ambíciód 2000 Ft-ért adják legolcsóbban jelen pillanatban Kőbányán. Szintén integrálnám a játékba, szabályokkal együtt!
    Keress meg a megadott e-mailen. Szerintem meg tudnánk beszélni a dolgokat.
    Kösz: Balázs.

    • Szia, sikerült ezzel az online játékkal haladni valamit? Ha kell én tudok hátlapot, és a kalandlapokat is jó minőségben scannelve biztosítani. Ha van kérdésed válaszolj a kommentemre!
      Üdv: Eddye

  6. Sziasztok! Először is köszönet a feltöltött kártyákért, sajnos jó pár darabot (utolsó 2 széria) alig-alig ismertem. Anno sikerült megnyernem az asztali társasjátékot, így a 87 kiegészítő kártya (tárgyak, büntetések, helyzetek) és a játék is jó állapotban rendelkezésemre áll.
    Véleményem szerint nem csak én örülnék annak, ha ezek is “jó helyen” lennének, mentve a virtuális térben, egyrészt, mivel már nem kaphatók, másrészt pedig mivel az idő vasfoga sem kedvez nekik. Ha szeretnétek, akkor (természetesen, ha a honlap tulajdonosa is akceptálja), (mivel nem vallom magam gyűjtőnek) a tulajdonomban lévő termékeket x összegért átruháznám másra, olyan személyre, aki gyűjti is őket, és aki segíti megőrizni azokat mint például webes formátum.

    Tisztelettel: Szür Tamás

Hozzászólás